bff_friends_blogger_danish_fashion_3

Hej og velkommen til,

Vi hedder Katrine og Sofie og vi er glade for at se dig her på vores blog :-) Et Fashion Fund er en mode- og livsstilsblog, som snart er 3 år gammel og som repræsenterer et stærkt og unikt venskab.
Bloggen er resultatet af en “dannelses-rejse” til Indien, hvor vi tilbragte en måned under samme tag efter blot 5 måneders venskab. Vi var tætte veninder inden vi tog afsted og turen bekræftede kun et stærkt venskab.
På Et Fashion Fund kan du følge med i vores dagligdag både hver for sig og sammen. Vi blogger primært om mode, som er en fælles stor interesse, men der er også plads til beauty, rejser og en masse sjov og ballade.
Et Fashion Funds identitet ligger først og fremmest i vores venskab, men også i den forskel, der trods alt er på os, hvilket bl.a. kommer itl udtryk i vores stil, som I kan se her på bloggen :-) Vi håber du er blevet fanget af denne lille smagsprøve og har lyst til at se mere.

Vi glæder os i hvert fald til at se mere til dig og tak fordi du kom forbi,

Vi ses,

kys fra os <3

Kontakt: info@etfashionfund.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>