Nye tider på bloggen

IMG_0709

I morgen d. 7. januar 2015 flytter vi til Looklab, som vi skrev lige inden nytår. Vi glæder os rigtig meget til, at nogen skal tage over på den tekniske del og vi kan fokusere på at blogge, blogge blogge :-) Ingenting bliver anderledes for jer, andet end at I nu skal skrive soulsisterscph.looklab.dk, men vi er stadig de gode gamle Katrine og Sofie præcis som I kender os.

Vi ses på looklab piger <3

Workout with a view

Billede 02-01-15 16.11.40

Så er 2015 skudt igang og jeg er så KLAR. Som alle andre, har jeg også intentioner om at 2015 bliver ÅRET, hvor jeg får taget mig sammen til virkelig at give den en skalle i fitness-centret. Kald mig overfladisk, men en vigtig faktor for mig når jeg træner, er at udstyret og tøjet først og fremmest er i orden – så kommer den 6-pack vel af sig selv, ik? Jeg har lige opdaget at Newyorker laver det sejeste træningstøj (til de gode Newyorker-priser!) og fik forleden dette sæt. Jeg synes på ingen måder, det ligner noget fra Newyorker og farvekombinationen er, efter min mening, lige i øjet.

newyorker_sport1

Jeg forsøger at komme ned og træne 2 gange i ugen (selvom min kammerat altid har sagt til mig, 2 gange i ugen er vedligeholdelse og 3 gange er progress!). Men med studie, firma, blog osv. så er det altså til tider svært, at få de 24 timer der er i et døgn, til at slå til. Men jeg har lavet et lille hjemmetrænings program, som jeg engang i mellem udøver hjemme på stuegulvet – når tiden ikke lige har været der til træning.

Billede 02-01-15 16.17.25Billede 02-01-15 16.10.01

Jeg starter med at vælge 4 øvelser (det kan varierer alt efter humør og lyst). F.eks. planken, hip-thrust, en maveøvelse og squat. Så har jeg downloaded en interval tæller på min tlf. Så laver jeg 1:15 min. en øvelse, pause 1 minut, 1:15 min. næste øvelse, 1 min. pause osv. Dette gentager jeg 4 gange. Det er hurtigt, men effektivt – og det passer mig perfekt. GOD TRÆNING DAMER!

Newyorker_sport2

2014 i outfits #1

Collage 1
Collage 2
Collage
Collage 4
Collage 5
Collage 6
Collage 7
Collage 8
Har samlet en hel masse forskellige outfits fra 2014 og de kommer altså i to omgange for, at det ikke bliver en KÆMPE post!!! Det er helt nostalgisk at kigge det hele igennem, for shit der er meget når det lige bliver tegnet op på den måde! Ved jo godt vi tager mange billeder, men er alligvel overrasket over hvor mange det rent faktisk er blevet til :-)

Håber I vil nyde at kigge det lidt igennem om ikke andet er der god mulighed for at komme lidt i sommer-stemning :-)

Nyheder til smykkeskrinet

earcuffinspo
Billede 25-12-14 23.32.51
Billede 25-12-14 23.33.29
Jeg har fået skudt ekstra huller i ørene her mellem jul og nytår, som en julegave fra min søster. Jeg havde i forvejen 2 i hver, men har nu 4 i det ene og 3 i det andet. Synes det ser super fedt ud til et helt almindelig outfit, men lidt ekstra smykker! Har brugt de første billeder i indlægget til inspiration – det ser ret fedt ud synes jeg. Har fået nøje besked, af dem søde dame, der skød dem i, på at lade dem sidde i 4 uger før jeg skifter .. Kunne bare godt tænke mig at skifte før, så tænker jeg tager dem ud lidt før de fire uger er gået, men er i tvivl om det går?! De skulle jo ikke så gerne gro sammen igen ….
Smykkerne på de andre billeder er fra det danske brand HVISK – kender I det? Det er forholdsvis nyt og intet mindre end en gave til os, der elsker smykker og gerne vil have rigtig mange forskellige at vælge i mellem, som eksempelvis 4 forskellige øreringe til ét øre. Priserne er mere end tilgængelige og designet er hammer flot! De producerer smykker i et imponerende tempo, så der er altid noget nyt man ønsker sig! Se alle deres smykker HER – men pas på I ikke køber jeg fattige ;-)