OOTD: New Boots

Billede 02-12-14 15.13.20
Billede 02-12-14 15.13.30
Billede 02-12-14 15.14.39
Billede 02-12-14 15.15.25
Billede 02-12-14 15.15.15
Billede 02-12-14 15.15.38
Jeans/ New Yorker – Jacket/ Notice – Shoes/ Munthe – Cardigan, Top/ H&M – Bag/Kat’s

Så er jeg på job for sidste gang inden jul og jeg glæder mig nok lige til juleferie skulle jeg hilse at sige! Eller ferie og ferie – CBS har selvfølgelig lige sneget en opgave ind mellem jul og nytår, hvilket er temmelig underligt når jeg så efterfølgende har fri hele januar .. Forstår ikke rigtig systemet, men der er nok en grund :-) Men på trods af opgaven glæder jeg mig til en jul på fyn med masser af dejlig mad og familie hygge. Mine forældre er jo skilt og derfor skal der tænkes lidt kreativt for at få det hele til at hænge sammen ved højtiderne. Forestiller mig, der er en del af jer derude, der er i samme situation, da rigtig mange jo er skilt i dag, så har besluttet mig for at skrive lidt mere om, hvordan jeg har valgt at løse udfordringerne ved at være skilsmissebarn. Læs mere om det i morgen :-)

Jeg købte de her støvler hos Munthe den anden dag og synes de er super fede! Det er en perfekt højde og så er frynserne bare en god detalje. Da de er ret blå fungerer det bedst med sorte bukser og eller mørk nederdel tænker jeg. Endnu er det dog kun blevet til jeans :-) Husk at deltage i alle vores julekonkurrencer, for det er sidste dag i morgen !!!

I kan stadig deltage i Dyrberg/Kern konkurrencen HER, Moroccanoil HER, Gavekort på 1500,- HER, B&O Headphones HER, Nilens Jord rense- og makeupsæt HER, nytårskjole fra Nümph HER, en hel æske med produkter fra The Body Shop HER, Erbs Denmark HER. Gola Sneakers HER. Goodiebag med Magasin nyheder HER. Pilgrim Smykker HER. Nutramino HER. Maria Nila HER. Hotel Chocolat HER. Gina Tricot HER. Aussie HER, Erbs Denmark Body HER. GHD styler HER, Pernille Corydon smykker HER. Julie Sandlau X Pieces HER. DAY taske HER.

21. December: DAY taske

I dag kan I vinde en HELT PERFEKT taske til nytår, og resten af årets byture i øvrigt, fra DAY. Tasken er inddelt i to rum, hvor den ene er sort og den anden guld, som I kan se på billedet :-) Jeg tænker den vil pifte stort set alle outfits op, så den vil passe ind i alles garderober!

Læs hvordan I deltager længere nede og husk vi har en ny konkurrence hver dag frem til d. 24, hvor vi trækker alle vinderne og offentliggøre dem. Dvs. at man kan nå at deltage i ALLE konkurrencerne.

I kan stadig deltage i Dyrberg/Kern konkurrencen HER, Moroccanoil HER, Gavekort på 1500,- HER, B&O Headphones HER, Nilens Jord rense- og makeupsæt HER, nytårskjole fra Nümph HER, en hel æske med produkter fra The Body Shop HER, Erbs Denmark HER. Gola Sneakers HER. Goodiebag med Magasin nyheder HER. Pilgrim Smykker HER. Nutramino HER. Maria Nila HER. Hotel Chocolat HER. Gina Tricot HER. Aussie HER, Erbs Denmark Body HER. GHD styler HER, Pernille Corydon smykker HER. Julie Sandlau X Pieces HER.

Skærmbillede 2014-12-21 kl. 16.53.37

For at deltage skal du:

1. Skrive en kommentar til dette indlæg (så vi har dit navn og emailadresse) og skrive jeres vigtigste nytårsforsæt.

2. Like dette indlæg på Facebook.

Denne konkurrence er sponsoreret af DAY og er kun for vores danske læsere. This Give-away is sponsored by DAY is only for our danish readers.

20. December: Julie Sandlau x Pieces

Flere smykker! Hvem elsker ikke smykker? Vi er her på bloggen (som de fleste af jer sikkert allerede er klar over) er store fan af både Julie Sandlau og Pieces – og et samarbejde mellem de to, er jo næsten ikke til at stå for. De har lavet endnu en colab-kollektion og vores yndlings items fra den nye kollektion, er disse smukke rose-gold items. Dem har I nu chancen for at vinde!

Læs hvordan I deltager længere nede og husk vi har en ny konkurrence hver dag frem til d. 24, hvor vi trækker alle vinderne og offentliggøre dem. Dvs. at man kan nå at deltage i ALLE konkurrencerne.

I kan stadig deltage i Dyrberg/Kern konkurrencen HER, Moroccanoil HER, Gavekort på 1500,- HER, B&O Headphones HER, Nilens Jord rense- og makeupsæt HER, nytårskjole fra Nümph HER, en hel æske med produkter fra The Body Shop HER, Erbs Denmark HER. Gola Sneakers HER. Goodiebag med Magasin nyheder HER. Pilgrim Smykker HER. Nutramino HER. Maria Nila HER. Hotel Chocolat HER. Gina Tricot HER. Aussie HER, Erbs Denmark Body HER. GHD styler HER, Pernille Corydon smykker HER.

unnamed

 

For at deltage skal du:

1. Skrive en kommentar til dette indlæg (så vi har dit navn og emailadresse) og følge os på Instagram (@soulsisterscph)

2. Like dette indlæg på Facebook.

Denne konkurrence er sponsoreret af Julie Sandlau X Pieces og er kun for vores danske læsere. This Give-away is sponsored by Julie Sandlau X Pieces is only for our danish readers.

19. December: Pernille Corydon

Så blev det fredag d. 19. december og i dag forkæler vi jer med muligheden for at vinde de to smykke items fra Pernille Corydon, som jeg er pjattet med! Især ringen synes jeg er utrolig smuk og så er det der rosegold altså bare flot til vores lyse skandinaviske hud <3 Husk at deltage i resten af konkurrencerne – der er ikke mange dage tilbage nu :-)

Læs hvordan I deltager længere nede og husk vi har en ny konkurrence hver dag frem til d. 24, hvor vi trækker alle vinderne og offentliggøre dem. Dvs. at man kan nå at deltage i ALLE konkurrencerne.

I kan stadig deltage i Dyrberg/Kern konkurrencen HER, Moroccanoil HER, Gavekort på 1500,- HER, B&O Headphones HER, Nilens Jord rense- og makeupsæt HER, nytårskjole fra Nümph HER, en hel æske med produkter fra The Body Shop HER, Erbs Denmark HER. Gola Sneakers HER. Goodiebag med Magasin nyheder HER. Pilgrim Smykker HER. Nutramino HER. Maria Nila HER. Hotel Chocolat HER. Gina Tricot HER. Aussie HER, Erbs Denmark Body HER. GHD styler HER.

Billede 19-12-14 13.59.42

For at deltage skal du:

1. Skrive en kommentar til dette indlæg (så vi har dit navn og emailadresse) og nævne én eller flere andre danske blogs du læser.

2. Like dette indlæg på Facebook.

Denne konkurrence er sponsoreret af Pernille Corydon og er kun for vores danske læsere. This Give-away is sponsored by Pernille Corydon is only for our danish readers.