OOTD: Denim & Leather

outfit_ootd_fashion_blogger_copenhagen_gucci_1outfit_ootd_fashion_blogger_copenhagen_gucci_2outfit_ootd_fashion_blogger_copenhagen_gucci_3outfit_ootd_fashion_blogger_copenhagen_gucci_4outfit_ootd_fashion_blogger_copenhagen_gucci_5outfit_ootd_fashion_blogger_copenhagen_gucci_6

Trousers/ Saint Tropez – Shirt/ Primark – Shoes/ Nike – Bag/ Gucci – Hair/ Maria Nila – Jacket / H&M

Gik en lille smule shop-amok i Primark, da jeg var i berlin for et par weekender siden. Var dog naturligt begrænset af kun at have håndbagage med, så det var kun en lille bitte smule shop-amok … Droppede eksempelvis de 3 faux fur jakker jeg havde med i prøverummet selv om de var VIRKELIG flotte ;-) Godt man er god til at pakke vil jeg sige, for der var sgu tryk på den lille orange kuffert, på vej hjem i flyet. Stakkels min kæreste, som altid får mega pres på mine vegne over, hvor meget jeg skal have med hjem i så lille en kuffert! Anyway, så fik jeg bl.a. den her skjorte med hjem. I drømmer ikke om hvor billig den var (gav omkring 10 euro), og jeg synes farven er helt perfekt! Er vild med det der cowboy på cowboy look, men har ikke kunnet finde en perfekt skjorte, før den her sag pludselig hang foran mig i Primark og så til 75,- det er da et kup! Måske den ikke holder formen så længe, men til den pris er den også tjent hjem allerede efter et par gange, som Kat og jeg siger ;-) Man er vel fra Fyn og Jylland :-)

De sorte faux leather bukser er fra Saint Tropez. Jeg var noget skeptisk over, at det ikke er ægte læder i begyndelsen, for var sikker på jeg ville svede som et svin (for at sige det lige ud!), men kan faktisk godt ånde i dem, hvilket betyder jeg slipper for at møde op på job med helt våde ben efter en cykeltur og det er jo meget fedt ;-) Kan godt lide de er lidt mere afslappet end mange af mine andre stramme jeans. Både fordi det er rart at have på, men også fordi det giver et mere “relaxed” hverdags look og nu er det jo hverdag 5 ud af 7 dage om ugen :-)

And the winner is …..

c12cc72a9a3f5fd182c659f52b493158

STORT tillykke til Louise, som har vundet Coster Copenhagen konkurrencen – vi har sendt dig en mail med yderligere info :-)
Også tusinde tak til alle jer andre der har deltaget – som altid lover vi det ikke er sidste gang I har mulighed for at vinde lækre ting og sager her på bloggen. Vi kan nemlig nu afsløre vi allerede har gang i en KÆMPE fed julekonkurrence ligesom sidste år :-)

OOTD: Coster Copenhagen #2

Billede 17-09-14 23.33.54Billede 17-09-14 23.40.45Billede 17-09-14 23.37.23Billede 17-09-14 23.42.33Billede 17-09-14 23.38.34Billede 17-09-14 23.36.05Billede 17-09-14 23.39.51Billede 17-09-14 23.34.49(Click for direct link) Cardigan: Coster Copenhagen // Turtleneck: H&M (similar here) // Leggings: Asos // Boots: Shoeshibar // Bag: Pieces

Et lidt mere klassisk outfit fra min side idag (dog er hatten stadig den samme, den er nærmest blevet en fast del af min identitet!). Jeg har min nye draped uld cardigan/jakke på fra det Nordsjællandske mærke Coster Copenhagen. Denne lækre basse er lavet i 50% uld og 50%Polyester, ulden gør at den er varmere end den måske ser ud. Jeg har altid haft en lille svaghed for jakker og frakker med drape, og dette efterår er ingen undtagelse.

Udover ovenstående, så har Coster Copenhagen efter min mening, lavet nogle af sæsonens flotteste jakker (og jeg er jo som bekendt, fuldstændig besat af jakker – vent til jeg viser jer billeder fra min nye garderobe, så kan I selv se min addiction i fuldt flor ;-)). De har lavet den smukkeste blå frakke, som jeg med glæde ville gå efteråret i møde i – I kan se den HER.

Jeg har brudt det klassiske look med en mere spraglet taske. Jeg elsker det lidt etniske udtryk og de fine perledetaljer, den kan altid løfte et outfit. Jeg kommer til at bruge den både til hverdag og fest. Har allerede et outfit i hovedet, til næste gang jeg skal i byen og her indgår tasken (man kan nemlig også bruge den som clutch da stroppen er aftagelig) Find de flotte tasker HER.

 

 

 

Lately …

… har vi været til EN HEL MASSE pressedage hos samtlige bureauer i København. Vi har kigget på massevis af tøj, sko, beauty, tasker osv. osv. og det har været en fest uden lige! Vi var dog temmelig trætte fredag eftermiddag oven på en hård uge, men skønt har det været! Det er SS15 kollektioner, så vi har kikket på bikinier, sommerkjoler, sneakers, sandaler og lignende, men sådan er det i vores branche. Om sommeren kigger vi på vintertøj og om vinteren kigger vi på sommertøj :-) Vi har samlet lidt (eller i virkeligheden RIGTIG MANGE) billeder fra dagene, som I kan se her:IMG_8172Vi har hørt om nyheder fra Estelle & Thild, der netop er kommet med en BB-cream og serum, der giver fugt i 24 time. Produkterne er ikke afprøvet endnu, men vi glæder os, for det tegner godt – vi er nemlig vilde med det nye design de har lavet til deres produkter!

Skærmbillede 2014-10-28 kl. 16.48.01lately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_9Spist morgenmad hos Gant Rugger og set på bl.a. skjorte i alle farver og udformninger! Den her kunne være helt perfekt til varmere tider med et par jeans, flade sko og en hat – ja tak!

lately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_8Været til JUSTFAB event hos Perchs. Kender I JUSTFAB? Ellers bør I virkelig tjekke det ud! Det er et nyt brand, der er kommet til Danmark for at gøre livet for os shoe-lovers endnu sværere !! Ej … men de laver de flotteste stiletter og støvler til seriøst ingen penge (vi snakker 350,-)! Man skal signe up til et VIP-program for at få de gode rabatter, men hvis man lige bruger 5 minutter på at sætte sig ind i det er det faktisk ret så attraktivt. Siger bare I skal passe på, for man kommer alt for nemt til at bruge for mange penge :-/ !!

lately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_elately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_dlately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_clately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_qlately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_fVæret til pressedag hos Mildh med de andre søde blogger-piger, og forelsket os i favoritter fra bl.a. Black Lily (skoene) og Vadum (det hvide outfit – perfekt til sommerfester med stiletter).

lately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_blately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_aFået førstehjælp til kommende (very important !! ) rynker fra True Perfection by Oriflame og juice med masser af sunde ting og sager i – haps! Lige hvad man har brug for på en ganske almindelig tirsdag :-)

lately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_10Set show hos 9pr, hvor deres brands viste sine vigtigste items til ss15 frem. Der var masser af fede mønstre og snit i mellem. Gad godt jeg lige kunne naile sådan et sæt her, som er super klassisk og fashion samtidig med, at det er super simpelt! Ville dog måske lige tone det en anelse ned med en “kedelig” top under jakken ;-)

lately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_tSpist morgenmad med Decubal og fået et super spændende og relevant foredrag om hudpleje. Men det kommer I til at høre mere om, når det bliver lidt koldere i vejret – vi fik nemlig et par tips og tricks til den tørre vinter-hud, som vi gerne vil dele med jer :-)

lately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_hlately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_nSpist alt for mange af de vandvittig gode rugsnacks fra Lagkagehuset og set på lækre mønstre hos Presskontakterna. Pigerne fra Presskontakterna bad os til sidst tage en en ekstra rugsnack med på vejen just in case – har man så spist for mange? ;-) haha … Maybe, men de er sgu også gode!

lately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_gSkærmbillede 2014-10-28 kl. 16.54.21Og spist mere kage og snacks hos Think PR .. Godt den her uge står i træningens tegn! Vi har sagt det før, men Gola er kommet tilbage til os og denne gang i en endnu pænere udgave, hvis I spørger os! De kommer i rigtig mange farver og kombinationer, så det er svært at vælge sin favorit, men vi var begge ret vilde med den sorte/grønne her.

lately_bloggerlife_food_drinks_fashion_pr_1Kat sprang i den her sag fra Stylepit før vi nærmest var kommet ind ad døren hos PRD – hun er hurtig er hun ;-) Men den er også flot med striber og matte nuancer! Generelt gør Stylepit det altså temmelig godt i deres kommende kollektion, så det kommer I nok til at se lidt mere til her på bloggen :-)