I love Milan <3

Billede 25-11-14 20.00.02Kunne ikke være mere enig!Billede 25-11-14 19Billede 25-11-14 19.56.07Billede 25-11-14 19.55.55Billede 25-11-14 19.51.01Billede 25-11-14 19.58.40Billede 25-11-14 19.52.41Billede 25-11-14 20Billede 25-11-14 19.56.37I Milano har det et helt fantastisk koncept, som handler om at hvis man kommer på barer mellem 19 og 22 ca så serverer de tapas til alle der køber drinks og det er altså ikke oliven og nødder, som vi kender det fra Danmark, men små retter, ost, skinke, grøntsager og andre specialiteter. Jeg troede det ville være pinligt at spise sig mæt i det, men det gør alle italienerne selv og det kan jeg virkelig godt forstå! Her er vi på Hotel Diana Majestic og det er et af de bedste steder har jeg hørt :-)

Billede 25-11-14 19.54.52Helt vildt tilfældigt så var søde Mads fra Polhem PR i Milano samtidig med os, så vi tog selvfølgelig lige til en frokost og en is sammen – verden er altså lille!Billede 25-11-14 19.58.15Billede 25-11-14 19.55.21Billede 25-11-14 19.57.14Billede 25-11-14 19.59.06Den der chokolade-is er seriøst noget af det bedste jeg nogensinde har smagt !Billede 25-11-14 19.57.44

OKAY en mad-glad type tænker I nok efter den her billede-spam og JA jeg elsker mad, men det er ligesom også Italien jeg har besøgt i weekenden :-) Der er seriøst mange mad-billeder fra Milano kan jeg godt se, men hold nu op de laver god mad altså! Nu er jeg jo også sådan en rigtig pasta-pige (lyder sgu ikke særlig tiltrækkende, men det er sandheden) og så er Italy altså lidt af en drømmeverden skulle jeg hilse at sige. De laver jo pastaen selv alle steder og de er bar’ gode til det! Som jeg skrev i går havde jeg hørt meget dårligt om Milano inden jeg tog afsted, og det bør folk altså trække tilbage! Jeg synes byen var vildt fed og det er uden tvivl et sted jeg kommer tilbage til. Går lidt og overvejer en køretur i Italien til sommer, hvor man kunne leje en bil og køre rundt i de mindre byer og bare nye varmen, vinen, shopping’en og maden – det kunne da være fedt var? Nå den tid den glæde – nyder lige eftervirkningerne fra Milano lidt endnu ;-)

Turen var en gave til min mindste søster, som blev konfirmeret i maj og det var en virkelig dejlig gave at give. Vi har alle 3 glædet os siden vi gav hende gaven og modsat en død ting er det her en oplevelse for livet. Med frygt for at lyde lige lidt for hellig, synes jeg der er noget ret fantastisk ved oplevelsesgaver i vores meget materielle verden, hvor ingen mangler noget livsnødvendigt. På trods af aldersforskel har det været en super fed tur. Der er ingen aldersgrænse på alkohol i Italien, så utroligt nok, drak vi drinks på et ret eksklusivt hotel, hvor ingen stillede spørgsmålstegn ved, at vi bestilte en drink til en 14-årig pige (det vidste hendes forældre dog ikke – ups!). Alkohol eller ej så var det godt måde at være sammen på uden forældre, men med masser af tid til bare at snakke tøse-snak og lære hinanden bedre at kende. Det kan måske lyde lidt mærkeligt at sige, når man er søskende, men i takt med at alle bliver ældre sker, der noget med en, og så skal man lære hinanden at kende igen i en ny alder, så man kan få et tæt forhold som unge og voksne også. Vil virkelig varmt anbefale alle med søskende at tage lidt væk fra rammerne engang i mellem og bare være sammen uden resten af familien. Det behøver jo ikke være til udlandet, men bare en tur i sommerhus eller noget lignende, så man har tid til at lære hinanden bedre at kende og få nogle andre oplevelser sammen <3

OOTD: Grey wool

Billede 24-11-14 12.43.55Billede 24-11-14 12.45.10Billede 24-11-14 12.48.48
Halløj ladies, så er jeg hjemme fra Milano og det har været intet mindre end en fantastisk tur. Jeg er vild med den by selv om jeg havde hørt rigtig mange dårlige ting om den inden jeg tog afsted. Forstår ikke hvor folk har fået den opfattelse fra for jeg var fan fra start til slut. Tror uden tvivl det er en by jeg kommer tilbage til og kunne faktisk godt se mig selv bor der lidt tid engang …. Synes mentaliteten hos befolkningen var super imødekommende, charmerende og venlig og det betyder altså bare meget for en by..
Nå .. har fået ny jakke fra Notice og er ret så glad for den  – elsker hætten og snoren i taljen! Havde den med til Milano og den var helt perfekt til vejret. Synes den har en super god længde, både fordi det er rart når det er hundekoldt, men også fordi det giver et fedt look, at den går ned over knæene. Sidst men ikke mindst, så er den faktisk på tilbud lige nu – find den her. God shoppe-lyst <3

From all of us to all of you

0dd22c841b15c3a666ffbef300cfbb1c

Nu er julen altså rigtig tæt på efterhånden og vi er i den grad ved at være i julestemning på bloggen :-) Julen handler jo om at gøre noget godt for hinanden og derfor har vi den sidste måned arbejdet på at stable en julekonkurrence til jer på benene. HVER ENESTE DAG I DECEMBER kan I vinde mega lækre præmier her på bloggen – woop woop!! Der er gaver til en hver smag, interesse og ønske, så vi håber vi kan fange jeres alles interesse :-) Alle kan deltage i alle konkurrencer, så det er bare med at være klar ved tasterne fra d. 1/12 når vi skyder konkurrencen i gang :-) Good luck <3

Mangler du Solskin?

… Så er du ikke alene. Som jeg skrev lidt om forleden, så har det grå vejr, påvirket både mit energi-niveau og mit humør. Det har jeg gjort noget ved. Har derfor også brugt mange timer efterhånden (der er jeg lidt en nørd, når der er noget jeg gerne vil vide noget om, så læser jeg ALT hvad jeg kan få fingrene i) på at læse en masse om D-vitaminer og hvorfor det er vigtigt for ens velbefindende at have fyldt sine D-vitamin-depoter godt op her i den kolde tid!

Billede 21-11-14 18.21.37

Lidt sommer-stemning!

Hvad er D-vitamin egentligt?

D-vitamin dannes i huden i sommerhalvåret, når den rammes af solens ultraviolette stråler (UVB). Hvor meget D-vitamin, der dannes, afhænger af, hvor stærk solens UVB-stråling er, og hvor længe man opholder sig i solen. I vinterhalvåret – fra oktober til april – er solens stråling i Danmark ikke stærk nok til, at der dannes D-vitamin i huden, og man tærer på D-vitaminlageret dannet om sommeren.

Hvad bruges D-vitamin til i kroppen?

D-vitamin regulerer calciumkoncentrationen i blodet nøje. Er calciumkoncentrationen i blodet for lav, kan det blandt andet medføre muskelkramper. D vitamin sikrer også den rigtige balance i immunsystemet, og er knyttet til kroppens generelle energiniveau og humøret samt blodsukkerreguleringen. 

Billede 21-11-14 18.25.55Drømmer mig tilbage til da Sofie og jeg var på den Dominikanske Republik!

Kan man indtage D-vitamin via kosten?

Kun i mindre grad får vi D-vitamin fra kosten. Det er meget svært at få dækket sit D-vitaminbehov via kosten alene, og kostundersøgelser viser også, at vi kun får dækket en mindre del af vores D-vitaminbehov den vej. Det skyldes, at D-vitamin kun findes i større mængder i fede fisk, som fx laks, sild og makrel. Derudover forekommer D-vitamin i begrænset mængde i kød, mælk og æg. I planteriget findes D-vitamin kun i små mængder i visse svampe. Om vinteren er det derfor ekstra vigtigt at spise D-vitaminrige fødevarer.

Hvad kan man så gøre?

Jeg har været et smut på apoteket og jeg har købt D-vitamin i pilleform som kosttilskud. En bøtte med 300 tabletter kostede vist 70,- så det er jo ingenting. Den søde apoteker-dame fortalte mig at jo mørkere du er i huden, jo mere D-vitamin har man behov for. No wonder jeg har følt mig lidt slap i betrækket de sidste par dage – those days are over! Mine venner har altid grint af mig, når jeg har proklameret, at jeg ikke er skabt til sådan et klima som her (jeg tror jeg er skabt mere til sol, strand og palmer, men hvem er ikke det) – men nu er det altså fakta (og så fra en uddannet apoteker), at jeg trænger og behøver mere D-vitamin end f.eks. Sofie :-) Da jeg kom hjem var jeg lige ved at bestille en rejse sydpå, bare fordi jeg tænkte det næsten var en behandlingsform jeg akut havde brug for – men så blev jeg rationel og tænkte, jeg nok hellere måtte tage den lidt med ro, jeg har jo også kun rejst 7 gange i 2014! Indtil videre må D-vitaminerne work their magic, jeg skal nok holde jer opdateret om hvordan det går – udover D-vitaminerne har jeg fundet lidt andre ting, der kan løfte energi-niveauet og humøret, men det må komme en anden dag, da det allerede er blevet en meget længere smøre end jeg havde regnet med!

Billede 21-11-14 18.22.51

Glem vinter-vejr, jeg er så klar til at trykke KØB til en solskins-destination.