18. December: ghd limited edition rosegold styler

Hold nu kæft hvor går December så sindsygt hurtig! Jeg kan slet ikke følge med. Og nu er der snart heller ikke flere konkurrencer (så husk at nå at deltage i dem alle sammen), det næsten helt sørgeligt :-) Men I dag kan I vinde en af mine personlige favoritter. Nemlig en ghd styler (i sindsyg flot farve!!!). Jeg er kæmpe ghd fan og har altid brugt ghd til at style mit hår med. Det nyeste medlem i min ghd familie er AURA hårtørreren. Den er helt fantastisk! Altså, hvis i går rundt og tror en hårtørrer bare er en hårtørrer, så tager I grueligt fejl. Denne hårtørrer er super high-tech på den fede måde, bare lyden når den tænder og slukker er vild :-) Hahaha, så mangler I en hårtørrer, så kan jeg varmt anbefalde den fra ghd (find den HER).

Tilbage til dagens konkurrence.

Læs hvordan I deltager længere nede og husk vi har en ny konkurrence hver dag frem til d. 24, hvor vi trækker alle vinderne og offentliggøre dem. Dvs. at man kan nå at deltage i ALLE konkurrencerne.

I kan stadig deltage i Dyrberg/Kern konkurrencen HER, Moroccanoil HER, Gavekort på 1500,- HER, B&O Headphones HER, Nilens Jord rense- og makeupsæt HER, nytårskjole fra Nümph HER, en hel æske med produkter fra The Body Shop HER, Erbs Denmark HER. Gola Sneakers HER. Goodiebag med Magasin nyheder HER. Pilgrim Smykker HER. Nutramino HER. Maria Nila HER. Hotel Chocolat HER. Gina Tricot HER. Aussie HER, Erbs Denmark Body HER.

304_image_3_hero

 

For at deltage skal du:

1. Skrive en kommentar til dette indlæg (så vi har dit navn og emailadresse) og skrive 3 ting der karakteriserer dig som person (det lidt sjovt!).

2. Like dette indlæg på Facebook.

Denne konkurrence er sponsoreret af Erbs Denmark og er kun for vores danske læsere. This Give-away is sponsored by Erbs Denmark is only for our danish readers.

OOTD: Ny jakke

Billede 21-11-14 00.04.45 Billede 21-11-14 00.08.09 Billede 21-11-14 00.10.07 Billede 21-11-14 00.12.03

Min nye jakke er såmænd fra NEWYORKER, den koster som sædvanlig ingenting, men jeg synes den er så sej. Elsker lynlås-detaljerne der giver den lidt kant. Det er ikke den varmeste jakke, men flot hahaha. Har I fået styr på julegaverne? Jeg er ved at få styr på de sidste inden jeg drager mod Jylland i næste uge, og har lige opdaget den her side (se HER), hvor man kan finde god rabatter og faktisk spare helt op til 40% på en masse forskellige gode ting og sager. Når jeg shopper rundt på nettet tænker man jo ikke nødvendigvis over om det er på tilbud på en eller anden webshop et sted derude i cyper, og det kan rabathelten hjælpe med! Der finder nemlig rabatter rundt omkring fra forskellige webshops og derfor kan man her tjekke om det udvalgte item skulle være på tilbud et eller andet sted – og hvad enten man siger det højt eller ej, så kan de fleste af os nok godt lide tilbud, og især på til jul når man skal købe masser af julegaver :-)

17. December: Erbs Denmark Body

Vi har primært skrevet om lækre tasker fra Erbs Denmark, men de laver også utrolig smukt undertøj. Det er sensuelt og lækkert på en perfekt måde, hvis I spørger mig :-) I dag kan I vinde den her lækre sag, som enten kan bruges som undertøj eller som top til et par højtaljede jeans :-)

Læs hvordan I deltager længere nede og husk vi har en ny konkurrence hver dag frem til d. 24, hvor vi trækker alle vinderne og offentliggøre dem. Dvs. at man kan nå at deltage i ALLE konkurrencerne.

I kan stadig deltage i Dyrberg/Kern konkurrencen HER, Moroccanoil HER, Gavekort på 1500,- HER, B&O Headphones HER, Nilens Jord rense- og makeupsæt HER, nytårskjole fra Nümph HER, en hel æske med produkter fra The Body Shop HER, Erbs Denmark HER. Gola Sneakers HER. Goodiebag med Magasin nyheder HER. Pilgrim Smykker HER. Nutramino HER. Maria Nila HER. Hotel Chocolat HER. Gina Tricot HER. Aussie HER.

Erbs_Denmark_Ongoing_Camilla_Bodystocking_DKK399

For at deltage skal du:

1. Skrive en kommentar til dette indlæg (så vi har dit navn og emailadresse) og skrive hvilken størrelse du skal bruge, hvis du vinder den her lækre sag.

2. Like dette indlæg på Facebook.

Denne konkurrence er sponsoreret af Erbs Denmark og er kun for vores danske læsere. This Give-away is sponsored by Erbs Denmark is only for our danish readers.

16. December: Aussie

Til alle dem der elsker velduftende hår – I bør deltage i tirsdagens konkurrence, som er Aussie produkter til en værdi af 1060,- Jeg ELSKER duften af Aussie, og så er deres “3 minute miracle” utrolig effektiv, og dem er der et par stykker af i pakken til jer <3

Læs hvordan I deltager længere nede og husk vi har en ny konkurrence hver dag frem til d. 24, hvor vi trækker alle vinderne og offentliggøre dem. Dvs. at man kan nå at deltage i ALLE konkurrencerne.

I kan stadig deltage i Dyrberg/Kern konkurrencen HER, Moroccanoil HER, Gavekort på 1500,- HER, B&O Headphones HER, Nilens Jord rense- og makeupsæt HER, nytårskjole fra Nümph HER, en hel æske med produkter fra The Body Shop HER, Erbs Denmark HER. Gola Sneakers HER. Goodiebag med Magasin nyheder HER. Pilgrim Smykker HER. Nutramino HER. Maria Nila HER. Hotel Chocolat HER. Gina Tricot HER.

Untitled-1

For at deltage skal du:

1. Skrive en kommentar til dette indlæg (så vi har dit navn og emailadresse) og fortælle hvad du laver til daglig (studerende, sygeplejerske eller andet).

2. Like dette indlæg på Facebook.

Denne konkurrence er sponsoreret af Gina Tricot og er kun for vores danske læsere. This Give-away is sponsored by Gina Tricot is only for our danish readers.