OOTD: Furry vest

fake_fur_outfit_purplehair_fashion_4

fake_fur_outfit_purplehair_fashion_2

fake_fur_outfit_purplehair_fashion_1

fake_fur_outfit_purplehair_fashion_5

fake_fur_outfit_purplehair_fashion_3

Vest/New Yorker – Skirt/Saint Tropez - Sneakers/New Yorker – Turtleneck/Black Swan – Bag/& Other Stories

Jeg havde bare ben i solen den anden dag og det bliver sidste gang i år kan jeg godt afsløre! Det var jo dejlig varmt når solen var der, men så snart der kom vind var det hundekoldt og ikke det værd ;-) Skulle bare lige nå at bruge min nye nederdel fra Saint Tropez, som er så hammer flot med bare ben! Vesten er endnu et fake fur medlem til garderoben, som jeg allerede har brugt meget med min læderjakke under. Det er jo helt perfekt til overgangstiden, hvor det er for varmt med en stor jakke, men også for koldt med bare en læderjakke.

Efter hård overtalelse, af mig selv fra mig selv, fik jeg slæbt mig i fitness i morges og nu er det rigtig fedt! Var SÅ træt i morges jeg orkede det virkelig ikke, men nu føles det virkelig godt, at det er overstået allerede inden frokost. Kat trænede på Østerbro i dag, så nu skal vi mødes og spendere resten af dagen sammen med et par møder og andre blog-ting. Er herlig tirsdag :-)

Det er så rart vi endelig har breaket nyheden om vores navneskifte for jer :-)  Håber I synes om det. Vi har jo arbejdet på det og design noget tid allerede og der er stadig en et par små ting der skal fikses, men det er så fedt at åbne bloggen og der så står “Soul Sisters Cph” som er meget mere det vi er i dag. Udvikling er en nødvendighed for os og det her er en udvikling vi er stolte af og rigtig glade for vi kan dele med jer <3

Soul Sisters Cph

IMG_5746

Så sker der lidt her på bloggen. Efter 3 1/2 år som Et Fashion Fund, skifter vi fra dags dato navn til Soul Sisters Cph (Så husk at ændre bookmark) og husk at følge vores nye facebook: https://www.facebook.com/soulsisterscopenhagen

De andre sociale medier I måske følger os på: Instagram, Bloglovin mm. har vi blot været inde og ændre navnet, så I følger os stadigvæk (men I må ikke blive forskrækkede når der pludselig popper navnet SOULSISTERSCPH op, det bare os :-))

I får lige en formel introduktion, til de af jer som ikke kender hele historien bag og til jer gamle trofaste læsere, så kan I måske også bedre forstå hvad der ligger bag vores navneændring.

IMG_5764

Velkommen til Soul Sisters Cph. Vi hedder Katrine og Sofie og vi mødte tilfældigvis hinanden til vores første forelæsning på Copenhagen Business School (hvor vi dengang læste HA(kom.)), i dag læser vi stadig sammen på CBS, Cand. Merc. Kom.

Navnet symboliserer, hvad vi mener er bloggens største force – nemlig vores venskab. Ud ad til er vi to meget forskellige typer, som repræsenterer to forskellige stilarter og måder at style på, men inderst inde er vi udstyret med to meget ens sind – dette er grundtanken i Soul Sisters Cph. Vores venskab er derfor funderet på to stærke personligheder med en fælles passion for alt, hvad der hedder fashion, beauty, træning, mad, mennesker og rejseoplevelser. I tråd med dette kulminerede vores unikke venskab på en rejse til Indien for knap 4 år siden, der dannede grundlaget for ideen, tankerne og motivationen bag Soul Sisters Cph og som fortsat har en speciel plads i vores hjerter. Den første af flere spændende oplevelser, der betyder vi til stadighed har en tradition for at opleve og udforske Verden sammen.

IMG_5717

Vi er begge globetrottere med stort G, hvilket betyder vi sommetider ret spontant smider backpacken på ryggen og drager ud i Verden på eventyrer – både sammen og hver for sig. Da dette fylder meget i begge vores liv, inddrager vi selvsagt bloggen og vores kære læsere, gerne gennem små videoer og dagbogs lignede indlæg.

IMG_5766

Soul Sisters Cph handler til dagligt om vores stil, vores tilgang til og personlige vinkel på hvad der rykker sig i modeverdenen. Vi tager jer med, når vi er til forskellige events, photoshoots eller blot sipper en kaffe latte på en fortorvs café. Udover mode- og beautydelen, så er vi begge meget fokuseret på træning. Derfor laver vi både træningsvideoer og updates fra træningscentret, hvor vi fast 2-3 gange om ugen står og sveder (helst sammen selvfølgelig).

IMG_5738

Bloggen vores lille hjertebarn, vores kreative legeplads og vores frirum. Vi tager derfor forbehold overfor kritiske røster og uenige meninger. Vi understreger kraftigt, at Soul Sisters Cph ikke skal anses som en altoverskyggende enstemmig instans, men blot vores personlige udtryk og udsagn for hvad vi har på hjertet. Vi ser Soul Sisters Cph, som et sted hvor vi kan glemme dagligdagens til tider sure pligter og lade kreativiteten og tankerne flyde og samtidigt få lov at afprøve nogle teorier fra vores studier i praksis – vi ønsker blot en hyggelig platform hvor vi kan dele vores passion med ligesindede mennesker.

 

Vi håber I vil læse med, vi er i hvert fald rigtig glade for at have jer med.

IMG_5741

 

Black Boheme

bag_erbs_newin_fashion_leather_black_3

bag_erbs_newin_fashion_leather_black_2

Shit jeg glæder mig til weekend i dag! Jeg har haft en dejlig, men virkelig travl uge, så nu trænger jeg bare til afslapning og hygge :-) Pt sidder jeg i toget til Jylland for at fejre min svigerfar – dejligt med en stor familie, men hårdt når det skal “passes” ovenpå en hård uge ;-) Min kæreste og jeg har faktisk den aftale, at vi kun tager med til hinandens familie-tam-tam når det passer i vores respektive programmer og ikke bliver et pres. Mine forældre er jo skilt og det er min kærestes også (ja der valgte jeg sgu ikke særlig praktisk ;-)) så der er mange fødselsdage, frokoster mv. at se til, så for at vores begges weekender ikke konstant er fyldt op tager vi kun med hinanden når det passer. Det er en løsning jeg er super glad for, for så nyder jeg virkelig når jeg så skal se dem!

Jeg har jo næsten ingen tasker, så derfor har jeg fået endnu en! Der ingen logisk foraklaring nej – jeg elsker bare tasker … Min sidst nye til samlingen er den her skønhed fra erbs Denmark, som jeg synes har en vildt lækker form og størrelse. Min Gucci er jo min lille baby, men den er bare lidt for lille når jeg både har kamera, beoplay headphones, lidt make-up, en pung, telefon, oplader osv. osv. med. Tasken er i det lækreste bløde handskelæder, som jeg allerede nu kan se kun bliver pænere og pænere med tiden! Tror aldrig jeg holder op med at shoppe trend-tasker i H&M, Zara, Gina og andre mainstream butikker, men det er altså bare lækkert med tasker i ægte læder, der både holder bedre og er pænere i længere tid. I kan finde flere produkter fra erbs her – der er masser af lækre både tasker og smykker. Og apropos smykker, så hold øje med insta i næste uge – der kommer nemlig en lækker konkurrence til jer <3

Permanente Bryn – tanker og resultat

Nogle af jer kan sikkert huske, at jeg for snart 3 mdr. siden fik lavet permanente bryn. Mange af jer ville gerne have et mere uddybende indlæg, hvilket jeg virkelig godt kan forstå. Jeg synes det var vildt skræmmende at få lavet, da jeg er vokset op med skrækhistorier om damer der fik barberet sine øjenbryn af og derefter tatoveret en tynd sort streg – not pretty. Men som så mange andre områder, er der altså sket en hel masse siden 80’erne.

Når man får lavet permanente ting som tattoo, øjenbryn, plastikkirugi, så synes jeg at hovedreglen er, at man selv researcher indtil man har fundet definitivt ud af, om det er noget for en. Jeg tror jeg gik med tankerne om permanente bryn i over et år før jeg kastede mig ud i det. Jeg siger ikke man skal vente lige så lang tid, men jeg synes ikke det er noget man bare gør. Permanente bryn, er som navnet antyder, PERMANENT – eller semipermanent.

Min grund til at få lavet permanent bryn var simpel, mine egne bryn var meget tynde og jeg skulle tegne dem op HVER dag. Jeg synes øjenbryn gør meget for et ansigt og indrammer og markerer ligesom alle de andre træk. Det der var afgørende for mig, var faktisk at jeg så søde Simone fra Fashionmanifest få det lavet. Jeg kontaktede hende og hun henviste mig til Tine, som endte med at lave dem på mig – hvilket jeg er super tilfreds med.

IMG_1239

Sådan her ser jeg ud UDEN make-up, og det endelige resultat efter ca. 3 mdr. Jeg synes det er blevet SÅ pænt.

IMG_1066

Et andet billede uden make-up, hvor mine bryn stadig står skarpt!

Basic viden:

Selvom der er sket meget siden 80’ernes skræk-bryn, så er det stadig vigtigt at din behandler ved hvad hun laver. Tine er ikke blot uddannet kosmetolog, som de fleste, hun har tilmed været i lære hos en rigtig tatovør, så hun har lært at kreere kunst! Vigtig pointe. Tine kigger ikke blot på teknikken, men ser dit ansigt som et kunstlærred (det bliver en smuuule abstrakt her hahaha!), og det betyder altså meget for slutresultatet. Man kalder behandlingen semi-permanent tatovering og Tine bruger det man kalder en 3D effekt idet hun laver hvert enkelt hårstrå individuelt og derefter lægges der skygger for at give et naturligt udseende. De fleste behandlere vælger 1 farve, hvilket tit er det der gør det ser kunstigt ud, men sammen med Tine finder I ud af hvilke farver der passer til dig og vælger derefter 2-4 farver der tilsammen skal gøre dine bryn. Meget avanceret, men resultatet bliver så flot.

IMG_6687

Selve behandlingen:

Først kom jeg forbi Tines klinik til en snak om forventninger og ønsker, hun tegnede lidt på mine bryn, vi fandt farver og blev fortrolige med hinanden :-) Anden gang skulle vi så igang. Jeg vil være ærlig at sige, at det gør naller. Altså virkelig naller! Ikke så ondt man ikke kan være i smerten, men mere sådan man får lyst til at klø eller holde på sine bryn. Men smerten er kortvarig og holder op igen så snart man er færdig. Brynene er dog lidt hævede og røde efterfølgende. Tine er meget opmærksom på at holde pauser, så man hele tiden kan følge med i processen og evt. komme med så tilføjelser. Lige efter jeg var færdig fik jeg lidt et chok da jeg kiggede mig i spejlet, det var meget markant. Men allerede 2-3 dage efter var resultatet meget mere naturligt. Der går lidt over en uge før der kommer “sår” på og når det først er faldet af, kan man virkelig begynde at se det endelige resultat. Dog tilbyder Tine at man kan komme forbi og få alt rettet til og lavet helt perfekt, hvilket jeg gjorde og jeg er så glad for resultatet.

IMG_6699

Det her er LIGE efter behandlingen, så mine bryn er hævede, røde (og jeg har mascara i hele fjæsset, da mine øjne løb i vand). Ligesom med almindelige tattoos, så er resultatet meget kraftigt og markant de første par dage – så det her billede er bare for at vise, hvordan det ser ud LIGE bagefter.

Det praktiske:

Jeg kan varmt anbefale Tine, da jeg både følte mig tryg og godt tilpas i hendes selskab, men også fordi jeg hurtigt kunne se at hun havde styr på teknikkerne. Yderligere kunne jeg ikke være mere glad for resultatet end jeg er og jeg er SÅ glad for at jeg tog springet. Især her om sommeren, hvor man bader meget osv. så står mine bryn stadig knivskarpe. Har I flere spørgsmål til selve behandlingen vil jeg råde jer til at kontakte Tine, hun er super sød til at hjælpe. I kan også snakke pris med hende, da jeg ikke 100% ved hvad hun tager for det nu, da jeg var heldig at benytte mig af et åbningstilbud. I kan fange Tine MAIL@KLINIKTA.DK eller besøge hendes hjemmeside www.klinikta.dk – spørg endelig hvis i vil vide mere :-)

Nyt hår nemt og billigt

outfit_shorts_shoes_3

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at jeg har fået lilla hår – woop woop! Jeg er hammer glad for det og hver eneste gang jeg kigger mig i spejler tænker jeg, at det absolut var den rigtige beslutning at kaste mig ud i en ny hårfarve. Sidst jeg farvede hår var jeg omkring 11 år og det skulle bare være rødt! Ikke noget kønt syn når jeg tænker tilbage på det, men sådan nogle herlige minder fra barndommens eskapader har vi vel alle sammen ;-)

marianilastockholm_haircare_purple_colour_1

Guide til lilla hår med Maria Nila: Mit hår bliver farvet med de her Colour Refresh fra Maria Nila, hvor jeg mikser “vivid violet” og “pearl silver” så den lillae bliver mere pastel end varm i farven (omkring 10 “tryk” vivid violet til 2 “tryk” pearl silver). Det er som sagt en kur som man selv putter i nyvasket hår, lader den sidde i 3-10 minutter (min sidder i omkring 10-12 minutter), skylles ud og så kommer man conditioner i. Farven er MEGET lilla så husk handsker og mørkt håndklæde også den efterfølgende gang du vasker hår. Kuren går ud efter omkring 30 dage, men aftager langsomt, så jeg giver mit hår kur efter hver trejde til fjerde hårvask. Det super smarte ved, at det er en hårkur med farve er, at mit hår simpelthen er blevet så sundt og blødt efter jeg er begyndt at farve det, hvilket jo normal ikke er tilfældet når man begynder at farve hår. Jeg må indrømme, jeg er og altid har været (måske som en reaktion efter det røde-chok i barndommen) en anelse bange for at farve mit hår, så Maria Nila er perfekt til mig! Man bestemmer selv hvor kraftigt det skal blive og man kan jo prøve sig langsomt frem med få minutter ad gangen og lige teste i en tot eller to før man tager hele håret :-)

marianilastockholm_colour_hair_haircare_2

marianilastockholm_haircare_purple_colour_2

Udover lilla findes der også Maria Nila farver, som giver håret en mørkere, en lysere, en mere hvid tone og en pink! Der er bare med at finde ud af hvilken farve man helst vil have og så få det prøvet af. Det koster kun 249,- for en tube og der er til mange gange i den. I kan købe dem online her og ellers i forskellige frisører.

Maria Nila er lige nu mit store idol når det kommer til hår og jeg kan godt fortælle jer, jeg glæder mig som et lille barn til der i starten af næste uge kommer en hel masse nye farver! Elsker de små ting i hverdagen der gør livet sjovere og det her er altså en af dem :-)

jacket_newyorker_outfit_blogger_2

Sig til hvis I har spørgsmål piger (klik på taleboblen øverst i indlægget) og ellers vil jeg bare sige “kast jer ud i det” – jeg kan varmt anbefale det <3

OOTD: Military Jacket

Billede 08-09-14 23.12.21

Billede 08-09-14 23.14.43

Billede 08-09-14 23.16.31

Billede 08-09-14 23.18.14

Billede 08-09-14 23.19.15

Billede 08-09-14 23.22.25

Billede 08-09-14 23.23.28

Billede 08-09-14 23.25.14

Billede 08-09-14 23.26.03

Jacket: 2nd Hand // Top: Topshop // Jeans: Gina Tricot // Boots: Isabel Marant (60% off klik på link) // Bag: Alexander Wang

Jeg har fundet en masse glemt tøj under min flytning, som jeg fuldstændigt havde svedt ud jeg havde – kender I ikke det? For eksempel denne Mili-jakke, den er nok 6-7 år gammel, men den holder stadig 100p. Jeg bruger den faktisk ret meget lige nu, da den er skide god som en overgangsjakke. I stedet for at style den The Roskilde Way har jeg taget et par høje kilehæle og en feminin top på, for at give det ellers lidt slidte look lidt modspil. Jeg synes egentligt selv det fungerer meget godt. Er du en af dem, som har gemt mili-jakken væk, så er mit råd: Find den frem igen. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes stadig den holder MAX. Man skal bare være lidt kreativ med sammensætningen :-)

OOTD: Grey Wool

outfit_coster_copenhagen_2

outfit_coster_copenhagen_4

outfit_coster_copenhagen_5

outfit_coster_copenhagen_1

outfit_coster_copenhagen_6

outfit_coster_copenhagen_7

Cardigan/Coster Copenhagen – Shirt/Saint Tropez – Skirt/Pull & Bear – Boots/ Magasin – Bag/& Other Stories

Mit outfit fra den anden dag, hvor det var lidt varmere end det er i dag !! Den grå cardigan fra Coster Copenhagen kommer jeg til at bruge rigtig meget nu her. Jeg får mig altid en ny bedste ven (i form af en varm cardigan) hvert efterår/vinter, som jeg så mere eller mindre bor i henover efteråret og vinteren. Er temmelig kuldskær, så jeg skal simpelthen have noget strik, der kan give min krop noget varme – færdig bum! Støvlerne købte jeg i Magasin på sale og det var altså et ægte “fashion fund” ;-) Jeg er pjattet med farven, som passer til alt selv om de ikke er sorte og så er frynserne en god detalje!

Kat og jeg var jo ude at spise bøf i går og det er helt seriøst den bedste måde at slutte en weekend på, hvis I spørger mig. Et ordentligt måltid mad med masser af proteiner, efter alt for meget alkohol og fastfood 2 dage i streg :-) Det er desuden en god måde at afslutte weekeden på, så man ikke bliver alt for trist over det er mandag dagen efter. Den her uge er nu ellers en god uge vil jeg sige! Vi går masser af spændende events, hyggelige kaffeaftaler og blog-arbejde i møde, som I alt sammen kommer til at høre mere om. Ha en dejlig mandag derude <3

Den ultimative Beauty Gadget – og den kan blive din!

For lidt tid siden var Sofie og jeg inviteret til event hos Clarisonic, da de lancerede det nye medlem i Clarisonic familien: ARIA. Jeg havde hørt lidt om Clarisonic før eventet og havde godt luret at der var noget helt specielt over denne lille beauty gadget – når selveste Oprah havde anbefalet den ;-)

Til jer som ikke har det store kendskab til Clarisonic så kan jeg fortælle, at de ikke er det typiske beauty brand, som Loreal eller Max factor – brandet blev startet i 2001 af 3 forskere, som satte sig for at undersøge hvordan man kunne anvende Sonic teknologien i hudpleje (en ret revolutionerende tankegang i beauty industrien).  Efter 3 års research (og over 45 patenter senere) havde de endelig sammensat et hudrenseværktøj, de mente ville revolutionere verden. Selvom Clarisonic er et forholdsvis nyt brand, er de allerede blandt det mest solgte rundt om i verden og det kan man egentligt godt forstå.

Jeg har nu implementeret min lille ARIA i min rensehud rutine og jeg ved ikke om det er indbildning, men jeg synes helt ærlig jeg kan se en forskel på min hud. Sofie og jeg har diskuteret det meget og vi er begge overbeviste om, at der altså er noget om al den hype. Jeg føler det er lidt det samme som med en elektrisk tandbørste vs en almindelig tandbørste, man kan bare ikke diskutere at en elektrisk tandbørste (selvom den måske ikke er lige så handy og tager længere tid en med en normal tandbørste) bare efterlader tænderne renere.

Billede 14-09-14 02.03.04

Vi fik at vide til eventet, at noget der virkelig påvirker ens hud, er alle de bitte små partikler i luften, som man hverken kan se eller mærke og som altså også kan være lidt svære at rense af på traditionel vis. ARIA er som sagt bygget op omkring den nyeste teknologi og den skulle således kunne nå helt ind i huden og fjerne alle disse partikler, som både ælder og giver urenheder i huden. Denne info var faktisk det der fik mig til at tænke lidt over mine egne renseritualer, da jeg desværre må indrømme, at jeg ikke er for god til at få renset min hud. Men nu vil jeg forsøge at blive ved med at bruge ARIA, da det vitterligt kun tager et par minutter ekstra om aftenen (og så er det virkelig også rigtig rart, da det er en lille ansigtsmassage oveni hatten – bonus!).

 

Billede 14-09-14 02.07.10

I kan også være så heldige at vinde en ARIA, det eneste I skal gøre er at uploade et billede på Instagram af dit nyrensede face og hashtagge #clarisonicdk og #renhudhverdag.

Work it baby …

workout_blog_fitness_3

workout_blog_fitness_5

workout_blog_fitness_1

workout_blog_fitness_2

Træning gør jo ikke jobbet alene, så når vi fokuserer på træning fokuserer vi også på kosten. Vi kommer aldrig til at leve uden pasta, slik og vino, men vi tænker over indtaget og sørger for at få proteiner når vi træner, så vi kan bygge muskler (lyder sgu som en rigtig sportskvinde nu haha :-)) De her Chocolate chip & Almond protein barer fra Nutramino smager godt og er nemme at have med, hvilket er to afgørende ting for, at jeg vi får dem spist! Og som I kan se på billedet kan de også bages så man får protein cookies, hvilket er meget rart, da man nemt får nok af den slags vil jeg sige. Du skærer en bar i 4 stykker, ruller/trykker dem flade og bager dem på 180 grader i 6 minutter – helt vildt nemt og en super sund snack!!

workout_blog_fitness_4

workout_blog_fitness_6

Vi har sat skub i træningen igen her på bloggen for sommeren er slut og vi skal simpelthen igang igen! Jeg er bare ikke god til at få trænet når det er sommer, for jeg vil så meget hellere sidde i solen med et glas rose og et par pøller på grillen, men det stopper lige nu :-) Vi har lagt faste træningsdage ind så vi lige nu træner to gange om ugen og så går vi på et hold fredag morgen i fitness. Det er altså træning 3 gange om ugen, hvilket er ideelt for os. Der kommer nok uger, hvor det ikke helt lykkeds, men det er rart at være igang igen – motivationen fejler ingenting! Billederne er fra i torsdags, hvor vi trænede i Parken’s fitness.dk – super lækkert og kæmpe stort center med masser af plads til vores “ville-egentlig-helst-lave-dem-uden-nogen-kigger-øvelser” :-)

I kommer derfor nok til at læse og se mere til træning i fremtiden ladies, så vi håber I er friske og med på vognen ;-)

Whatever you do take good care of your tattoo

Det er ingen hemmelighed at jeg er lidt besat af tatoveringer, jeg har i skrivende stund 13 styks fordelt rundt omkring på kroppen. De fleste er meget små, simple og en lille smule random ;-) Men jeg har også én hele vejen ned af ryggen, en ret stor på foden og min næste (som jeg allerede har bestilt tid til, bliver min hidtil største og mest detaljerede, så stay tuned!).

Billede 19-09-14 12.28.32

Da tatoveringer selvsagt er permanente, synes jeg også det er super vigtigt at man passer på dem og sørger for de især i helings-fasen får den pleje de skal have. Jeg har altid brugt Pantothenol salve (det man køber på apoteket) og det har fungeret fint. Dog synes jeg ikke sådan en fætter pynter særlig meget på min makeup hylde eller i min Wang-taske. Forleden dumpede der så en pakke ind ad døren, som var lidt anderledes og personlig end så mange andre pakker jeg modtager.

Billede 17-09-14 09.42.45

Det var en pakke fra mærket ProInkCare som blandt andet laver tattoo aftercare produkter. Udover jeg var ellevild med designet, så er produkterne pisse gode. Udover der er en helende creme med (som gør det samme som Panththenol salven), er der en cleansing foam, som er god at bruge i helings fasen, for at undgå der går betændelse i tatoveringen og generelt holde den ren for urenheder. Men min absolut favorit creme der er med, er en helende salve med med solfaktor. Det synes jeg er pisse smart, da solens stråler altså ikke gør noget godt for en helt nylavet tattoo. Jeg har lige fået lavet en på håndleddet og den får konstant sol, og så er denne creme altså lige blevet fast inventar i min taske og jeg sender varme anbefalinger deres vej. I kan finde forhandlere HER.

Billede 17-09-14 09.35.37

Billede 19-09-14 12.32.11