70% på ASOS

En ting er 10% eller 20% men 70% på ASOS, det er altså mere end hvad min selvbeherskelse kan klare. Især når det er sådan en lidt grå og trist lørdag, jeg tilstår, jeg har været på ASOS den sidste time og jeg har både fået smidt lidt i kurven og fundet nogle virkelig gode udsalgsfund til jer. Klik på billederne for direkte link. God lørdag!

Hair Volume

matas_beauty_blogger_copenhagen_danish_1matas_beauty_blogger_copenhagen_danish_3

Mit hår er SÅ glat og fladt, at jeg stort set altid mangler fylde synes jeg. Har prøvet tusindevis af produkter til fylde, men langt om længe har jeg fundet min redning, som er den her smarte børste fra Matas eller m. Cosmetics (Matas’ egent make-up brand). Hvem havde troet det? Ikke mig i hvert fald. Ikke at jeg har nogle problemer med Matas overhovedet, men havde ikke troet de skulle lave BØRSTEN til mit flade hår :-) Børsten er en touperings-børste, som jeg bruger i nogle af de inderste totter, så det giver fylde og så får den en omgang lak, så det holder. Hvis der er noget jeg IKKE mangler er det hår og det kommer mig virkelig til gode med den her børste, fordi jeg kan toupere det inderste og lægger hår udover, så det bare ligner jeg har KÆMPE ikke hår og netop ikke har stået med børsten og mega touperet det hele morgenen haha :-)

Meget hår er til gengæld ikke særlig praktisk når jeg vil lave fald/krøller, for det glider super nemt ud. Det er sjældent jeg laver krøller, men har faktisk en smule natur-krøl, som jeg kan tvinge frem, hvis jeg virkelig giver den gas! Det kræver hårdt arbejde og masser af tid, så det bliver kun når jeg skal ud og man kan hygge med bobler i glasset og musik på anlægget ;-) Matas har lavet deres egen “krølle-serie” (eller faktisk bare serie til håret) og det er faktisk rigtig fine produkter. I og med det tager mig temmelig lang tid at få krøllerne frem og jeg ofte bruger op til flere varme-redskaber er heat protection en rigtig god ide! Tror virkelig det er hårdt for håret med alt det varme, men effektivt er det og konsekvenserne tager jeg når jeg bliver gammel ;-) Hvis I overvejer om I har krøller og godt kunne tænke jer at få dem frem vil jeg helt sikkert anbefale at prøve de her produkter fra Matas for de er effektive og til at betale – all that you need :-) Find produkterne her, her og her. God fredag ladies <3

We love turtle necks …

Der er intet som en varm hals når det er vinter! Jeg er jo en mega frossen-pind, så varme på halsen er perfekt til mig fra nu af og til det bliver varmere igen. Synes i øvrigt en rullekrave (som det jo hedder på godt gammel dansk) gør et outfit lidt mere spændende end en helt almindelig t-shirt. Har samlet lidt forskellige af slagsen, som alle sammen meget gerne måtte bo hos mig hen over vinteren :-)
Klik i bunden at billedet for at se flere turtle necks, hold musen over for at se pris og klik på billedet for at købe den – simple and easy :-)

OOTD: Denim & Leather

outfit_ootd_fashion_blogger_copenhagen_gucci_1outfit_ootd_fashion_blogger_copenhagen_gucci_2outfit_ootd_fashion_blogger_copenhagen_gucci_3outfit_ootd_fashion_blogger_copenhagen_gucci_4outfit_ootd_fashion_blogger_copenhagen_gucci_5outfit_ootd_fashion_blogger_copenhagen_gucci_6

Trousers/ Saint Tropez – Shirt/ Primark – Shoes/ Nike – Bag/ Gucci – Hair/ Maria Nila – Jacket / H&M

Gik en lille smule shop-amok i Primark, da jeg var i berlin for et par weekender siden. Var dog naturligt begrænset af kun at have håndbagage med, så det var kun en lille bitte smule shop-amok … Droppede eksempelvis de 3 faux fur jakker jeg havde med i prøverummet selv om de var VIRKELIG flotte ;-) Godt man er god til at pakke vil jeg sige, for der var sgu tryk på den lille orange kuffert, på vej hjem i flyet. Stakkels min kæreste, som altid får mega pres på mine vegne over, hvor meget jeg skal have med hjem i så lille en kuffert! Anyway, så fik jeg bl.a. den her skjorte med hjem. I drømmer ikke om hvor billig den var (gav omkring 10 euro), og jeg synes farven er helt perfekt! Er vild med det der cowboy på cowboy look, men har ikke kunnet finde en perfekt skjorte, før den her sag pludselig hang foran mig i Primark og så til 75,- det er da et kup! Måske den ikke holder formen så længe, men til den pris er den også tjent hjem allerede efter et par gange, som Kat og jeg siger ;-) Man er vel fra Fyn og Jylland :-)

De sorte faux leather bukser er fra Saint Tropez. Jeg var noget skeptisk over, at det ikke er ægte læder i begyndelsen, for var sikker på jeg ville svede som et svin (for at sige det lige ud!), men kan faktisk godt ånde i dem, hvilket betyder jeg slipper for at møde op på job med helt våde ben efter en cykeltur og det er jo meget fedt ;-) Kan godt lide de er lidt mere afslappet end mange af mine andre stramme jeans. Både fordi det er rart at have på, men også fordi det giver et mere “relaxed” hverdags look og nu er det jo hverdag 5 ud af 7 dage om ugen :-)